Menj vissza   Tozo közösség > Hír > Egészség - Wellness
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

   Szerző

ToZo
XtraAdmin
Hírek: 400
Összes olvasása
   Hír Kategóriák
   Felhasználói Menü
   A Vasindux pulzáló mágnesterápia hatása a szervezetre

A Föld egész élővilága a csak állandóan rezgésben lévő elektromágneses térben és térrel összhangban létezhet.
   Teljes cikk / hír
Az élő sejteknek mérhető egyedi hullámhossza van, amely abból adódik, hogy mindegyik sejtnek más-más anyagtartalma van. Így eltérő frekvencián működik egy idegsejt, vagy például egy csontsejt, ha azok egészségesek. Az élő szervezet elektromos és mágneses tevékenysége alapján elektromágneses mikrokozmosznak fogható fel, hiszen milliónyi biokémiai folyamatokban töltéssel rendelkező ionok és molekulák játsszák az alapvető szerepet. A szervezetünkben lejátszódó legapróbb kémiai reakciók is mind az elektromos töltésű részecskék közötti kölcsönhatásra vezethetők vissza. A sejt a bioelektromosság forrása, így a szervezet a saját mágneses töltéséhez az oxidáció útján juthat. A szervek polaritása és egyensúlya, a szomszédos szervekkel kölcsönhatásban lévő szervek az egészségi állapot szempontjából nagy jelentőséggel bírnak. Kutatásokkal igazolták, hogy az egészséges sejt feszültsége 70-90mV, és egy beteg sejt jóval alacsonyabb 30-70mV-t termel. A gyulladásos sejt kb. 40mV-ot termel, míg 30 mV-nál már elpusztul. Amikor az élő sejtnek a membránja és a sejtmag közötti bioelektronikus feszültsége a normális keretek között mozog, a sejt anyagcseréje, teljesítménye folyamatos, a sejt él, és megfelelő erejű elektromágneses teret sugároz. A test és a szervezet csak akkor működik megfelelően, ha elegendő energiamennyiséggel rendelkezik. Energia csökkenés esetén működési elégtelenségek lépnek fel, ha pedig túl sok az energia, az a sejtek korai elöregedéséhez vezet. Az élő sejt addig működik, amíg szerkezeti struktúráját állandó anyagcserével és energiafelhasználással fenn tudja tartani. Wever kísérletei igazolták, hogy a szervezetünk megszokott működéséhez meghatározott elektromágneses terekre feltétlenül szükség van. Az ember, akiben általánosan vagy helyileg csökken a sejtek elektromos feszültsége: fáradt, étvágytalan, fájdalmai vagy más panaszai vannak, egyszóval –beteg!

Adey szerint a sejtek elektromágneses kommunikációjában történő bekapcsolódásra csak meghatározott intenzitású jelek alkalmasak.

A Vasindux Indukciófluxus működésének az alapja a mágneses szabályozó rendszer, egy mesterséges erőtér előállítása a fekvőfelületen. Az így generált gyorsan mozgó energiahullámokat az applikátor közvetíti a kezelt testfelületre. A mágneses szabályozó rendszer erőtere mikró áramokat kelt a test szöveteiben, mely változásokat indukál az élő szervezetben. A forradalmi eljárás biostimulációs hatására javulhat az oxigén és tápanyag ellátás a sejtekben, és a szövetek regenerációs képességét aktivizálva kedvező hatással van a közérzetre, a különböző panaszok es hátterükben álló betegségek rehabilitációs kezeléseiben.

A pulzáló mágneses térnek jelentős biostimulációs hatása van. Javítja a mikrokeringést, felgyorsítja a sejtek és szövetek anyagcseréjét, hatással van a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitására, ezáltal hat a regenerációs folyamatokat is. A pulzáló mágneses tér orvosi alkalmazásainak köre nagyon széles és változatos. Széles körben a mozgásrendszerrel kapcsolatos problémákra alkalmazzák, mint például a törött, nehezen egyesülő csontok gyógyulásának elősegítésére, a kötőszövetek megerősítésére, fájdalomcsillapításra, sebgyógyulás elősegítésére.
   szerző:: ToZo, at: 2016/02/16

tozo.hu © 2007 by Tozo.huMinden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 11:19.