Menj vissza   Tozo közösség > Hír > Body Building - Fitness
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

   Szerző

Béli
Admin
Hírek: 113
Összes olvasása
   Hír Kategóriák
   Felhasználói Menü
   Fat Gripz - a tökéletes kar építője!

Megálltál a fejlődésben? Ízületi bántalmaid vannak? Vagy csak eleged van a speciális technikákból, hogy további fejlődést érhess el? Próbáld ki a Fat Gripz-et és garantáltan új dimenziókba juthatsz el az edzések során!
   Teljes cikk / hír
Fat Gripz - a tökéletes kar építője!

A Fat Gripz-et ma már ezrek használják edzéseik során. Népszerűsége és bizonyított eredményessége miatt már nem csak több ezer testépítő használja, hanem előszeretettel alkalmazzák a katonaságban és több, különleges rendvédelmi alakulatban is.
Használata roppant egyszerű, csak helyezze fel a rúdra és már kezdheti is edzését. Az anyaga egy olyan nagy sűrűségű szivacsszerű anyag, ami tökéletesen illeszkedik a legkülönfélébb felületekre is, akár évek múltán is. Nem csúszkál, nem mozog a rúdon, hisz speciális összetételének köszönhetően 10 mp alatt tökéletes, biztos fogást eredményez a legnagyobb igénybevételek alatt is. Hossza 12,5 cm, ezért mérettől függetlenül bárki használhatja.
Széleskörű alkalmazását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a legnagyobb amerikai csapatsportágak (NFL,NHL) atlétái és az MMA-sok is használják súlyzós, vagy saját testsúllyal végzett edzéseik során. Mivel minden rúdra, kézisúlyzóra, állványra ráilleszthető a Fat Gripz, ezért szinte kivétel nélkül alkalmazhatjuk minden gyakorlatnál.

Megrendelés:


A 3-szoros Mr.Olympia Phil Heath is előszeretettel használja a Fat Gripz-et.Használatával körülbelül kétszer olyan vastag lesz a fogásunk, ezért gyorsan és hatékonyan erősíti alkarunkat, szorításunkat, ami a későbbi edzéseink során előnyünkre válik.

A Fat Gripz előnyei ezzel nem érnek véget. Rengetegen számoltak be arról, hogy korábbi vagy állandó ízületi fájdalmaktól szabadultak meg használatával. Ez nem véletlen, ugyanis a Fat Gripz nagy előnye, hogy leveszi a terhelést a segédizmokról, ezáltal csak a célzott izom fog dolgozni. Már rövidtávon is csökkentheti a helytelen végrehajtások miatt kialakult panaszainkat.
A Fat Gripz egy olyan állandó edzőpartnere lesz, ami sosem hagyja cserben!

Nézze meg hogyan használja a 4-szeres Mr. Olympia Jay Cutler a Fat Gripz-et:

   szerző:: Béli, at: 2014/01/22

tozo.hu © 2007 by Tozo.huMinden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 11:21.