|
|||||||
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Tagjaink | Mai üzenetek | Keresés | Mai üzenetek | Jelöld a fórumokat olvasottnak |
| Humoroldal Viccek,tréfák,hülyéskedések Sanyi módra |
![]() |
|
|
Téma lehetőségei | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
válasz: Viccek ,hülyéskedések,tréfás félreértések és vidám képek fóruma
Furán hangzik de ezt meg lehet úszni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Orvostanhallgatók kórbonctani gyakorlaton körbeállják az asztalon fekvő hullát, a doki pedig magyaráz:
- Ehhez a dologhoz jó gyomor és jó megfigyelőképesség a legfontosabb - azzal belenyomja a mutatóujját a hulla seggébe, majd lenyalja. Ki próbálja meg utánam? Többen öklendeznek, néhányan elfehérednek, de egy srác jelentkezik. Benyomja az ujját a hulla seggébe és lenyalja. A doki azt mondja: - Azt látom, hogy jó gyomra van, de a megfigyelőképessége nulla. Én a mutatóujjamat dugtam be, és a középsőt nyaltam le. |
|
|
||||
|
||||
|
Kovács cikcakkban autózik a Fő utcán. Egy rendőr megállítja.
- Uram, fújjon bele szépen ebbe a szondába! - Jaj, azt nem tehetem, mert asztmás vagyok. Tessék, itt az orvosi igazolásom. - Akkor velem jön vérvizsgálatra! - Jaj, azt sem tehetem. Itt az igazolás, hogy vérzékeny vagyok. - Na, akkor menjen tíz lépést egyenesen ezen a járdaszélen! - Jaj, azt sem tehetem, mert sokat ittam. |
|
|
||||
|
||||
|
- Hallottad? Keresztezték a gólyát a harkállyal - mondja a rendőr fia a barátjának.
- Minek? - Hogy kopogtatni tudjon, amikor a bébit hozza. |
|
|
||||
|
||||
|
Október 24-én, hajnalban Béla a fogdában ül, egyszercsak nyílik az ajtó és betuszkolnak mellé egy rendőrt:
- Nahát, magát is lecsukták? Mi történt? - kérdi a rendőrtől. - Tudja, meg akartam viccelni a zsarukat, elmentem a jelmezboltba és vettem egy rendőrjelmezt. - És hogy bukott le? - Rögtön kiszúrtak, csak rajtam v |
|
|
||||
|
||||
|
azonosító jelvény
|
|
|
||||
|
||||
|
A rendőr morfondírozik:
- Nem értem! Én keresek százezret, az asszony nyolcvanat, havi tízezer összejön a piásüvegekből is, mégsincs soha pénzünk! |
|
|
||||
|
||||
|
- Gratulálok, százados úr! - mondja az orvos.
- Mihez? - Kitűnő állapotban van a szíve! - Ugye?! - Látszik, hogy ritkán használja! |
|
|
||||
|
||||
|
Az újonc először megy haza szabadságra. Az anyja észreveszi, hogy nagyon szótlan. Elkezdi faggatni:
- Adnak eleget enni? - Nekem elég. - Jól bánnak veled? - Eléggé. - Nem szoktak szidni? - Engem nem, csak édesanyámat. |
![]() |
| Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát | |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|