|
|||||||
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Tagjaink | Mai üzenetek | Keresés | Mai üzenetek | Jelöld a fórumokat olvasottnak |
| Humoroldal Viccek,tréfák,hülyéskedések Sanyi módra |
![]() |
|
|
Téma lehetőségei | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
válasz: Viccek ,hülyéskedések,tréfás félreértések és vidám képek fóruma
Na ezt figyeljétek: Maradjunk a Kólánál!
Épp mikor azt hinnéd, hogy már mindent tudsz.... 1. Sok államban az autópálya-rendorség két gallon (8 liter) kólát tart a csomagtartóban - balesetek után ezzel lehet a vért feltakarítani az útról. 2. Helyezzünk egy szelet rostélyost egy tál kólába - két nap múlva nyoma sincs. 3. WC tisztításhoz: Öntsünk egy doboz kólát a WC- csészébe... Hagyjuk egy óra hosszat, hogy "az igazi íz" átjárja, majd öblítsük tisztára. 4. A kólában lévo citromsav eltávolítja a foltokat a porcelánról. 5. Krómozott lökhárítók rozsdátlanítására: dörzsöljük be a lökhárítókat kólába mártott alufóliadarabokkal. 6. Akkumulátor huzalvégzodéseinek rozsdátlanítására: öntsünk egy doboz kólát a huzalvégzodésekre, és a rozsda szétpezseg. 7. Berozsdált csavar lazítására: pár percig szorítsunk kólába áztatott rongydarabot a rozsdás csavarhoz. 8. Zsír eltávolítására ruhanemubol: öntsünk egy doboz kólát a zsírpecsétes ruhára, adjunk hozzá mosószert, majd szokásos módon mossuk ki. A kóla segíti a zsírfoltok feloldódását. A szélvédore rakódott szennyeződést is letisztítja. 9. A kóla aktív összetevője a foszforsav, pH értéke 2.8. Egy szöget körülbelül négy nap alatt felold. 10. A kóla szirupot (koncentrátumot) szállító teherautókat a súlyosan maró hatású anyagoknál használt "Veszélyes Anyag" megkülönböztető jelzéssel kell ellátni. 11. A kóla szállítók húsz éve kólát használnak teherautóik motorjának tisztítására! Fenékig!
|
||||
|
||||
|
És jönnek az aranyköpések
1. Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. 2. Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. 3. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." 4. Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt. 5. Esze semmi, dugd meg jól! 6. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas. 7. Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. 8. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup. 9. A dög a rivális hölgy beceneve. 10. A kémia ugyanaz, mint a fizika, csak büdösebb. 11. Az irónia nem más, mint a szellemes emberek gorombáskodása. 12. A szálka a hal bosszúja. 13. Az ámokfutás a jövő tömegsportja. 14. A biztonság az a veszély, amit nem érzékelünk. 15. Jó dolog a skizofrénia. Legalább tudok magammal sms-ezni. 16. Miért marad mindig olyan sok hónap a pénz végére? 17. A szakáll nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni. 18. A sláger az a zene, ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki. 19. Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet. Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát... 20. A nőknek biztos azért lassú a felfogásuk, mert windows alatt futnak. 21. Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozol! 22. Az önző csak magára gondol. Az irigy másokra is!
|
||||
|
||||
|
Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- Az erotikus szexnél egy tollat használsz, a perverznél egy egész csirkét. - Milyen az ideális férj? - 90-70-60. Kilencven éves, hetvenes IQ-ja van és hatvan milliója a bankban. Milyen valójában a házasság? - Olyan, mint egy sivatagi délibáb. A távolban paloták, pálmák, tevék látszanak. Aztán amikor közelebb érsz, akkor eltűnik a palota, a pálmák, és kettesben maradsz a tevével Kit érdemes elvenni? - Az árvaházból egy néma lányt. Se duma, se anyós. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Két kígyó megy a sivatagban, melyik a boxoló ?
Hát a balboa
|
||||
|
||||
|
helló
ismét pár vicc!!!!!!!! Eligazitáson: Jelentem,Őrmester úr jelentem,a kuplung leéget a kocsiba Maga barom! Megmondtam,hogy nincs bent dohányzás!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Mi a foglalkozása? ordit rá az őrmester az újoncra
Bakterelógus vagyok jelentem! Ne cifrázza nekem,mondja nyugodtam hogy vasutas!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
nos legyen egy kis politika
MI az Gyurcsány sósavban? ????? Oldódik a probléma. |
|
|
||||
|
||||
|
Mért nem szavaztak a cigányok Orbán Viktorra?
Mert munkát igért nekik!!!!!!!!! |
![]() |
| Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát | |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|