|
|||||||
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Tagjaink | Mai üzenetek | Keresés | Mai üzenetek | Jelöld a fórumokat olvasottnak |
![]() |
|
|
Téma lehetőségei | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
válasz: Rengeteg meló, még több edzés
Idézet:
|
|||
|
|||
|
Prodigy azért sokat populárisodott az elmult években a kezdetekhez képest. Mondjuk nem vagyok szakértő csak ez jött le az összehasonlításokból /videoklipek terén / ami fen van a youtub oldalon. De még így is beteges a szó szórós értelmében
![]() Üdv Dodó |
|
|
|||
|
|||
|
Üdv. Egy kicsit antimotivált lettem vajon menyire játszik fontos szerepet a család abban, hogy egy átlagos vagy egy kicsit jobb fizikumot érhesek el. Legutobbi vitám: Minek esszel annyit nem fogok minden nap főzni. /Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy van egy kislányunk, tehát nincsen sok ideje./ Neked is legyen annyi elég mint másnak. A kollegáim /2 szendvics meg egy szelet pizza, vagy valami hasonlóan tartalmas./ ja és vannak vagy 75 kg- ok. Erre én akor majd fözők magamnak. Jó sz@r lett a rizs, tapad mint az állat de megettem, és 2 napra csináltam meg az adagot, nem nagy tudomány. Ezek melett ne streszelj, csináld a munkád, legyél jó apa, otthon is van munka dögivel, és ha neki van valami gondja /általában csak az van/ segítsél megoldani vagy csak meghallgatni. Soha nem fogom megérteni a nöket ahogy a gyürű az újukra kerül meghülyülnek. Tisztelet a kivételnek.
Üdv Dodó. |
|
|
|||
|
|||
|
Nahh újra itt. Sok víz lefolyt a Dunán mióta utoljára jelentkeztem. A meló nem lett kevesebb de a család tönkre ment. Ami segített átvészelni nem volt más mint a sport. Újult erővel nincs más hátra csak az edzés.
Üdv Dodó. |
|
|
||||
|
||||
|
Idézet:
![]() Kitartást az edzésekhez!Látod ez az,amiben sohasem fogsz csalódni,a súlyok mindig melletted maradnak.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Üdv Dodó |
![]() |
| Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát | |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |