Menj vissza   Tozo közösség > TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTÉS > Mindennapi élet
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

Válasz

Téma lehetőségei Megjelenítési módok
Régi 2009-06-20, 20:46
Denzon logója
Denzon Denzon offline
Admin

Belépés dátuma: 2008 Aug
Hely: 1039, 90402
Kor: 27
Üzenet: 514
Blog bejegyzések: 2
Szavazó érték:: 10
Denzon hamarosan híressé fog válni!
Küljd MSN üzenetet Denzon részére Küljd Skype üzenetet Denzon részére
válasz: Rengeteg meló, még több edzés

Idézet:
Eredeti szerző dodó Üzenet megjelenítése
Motivácíós zenét csak a nagymenők hallgatnak.
Ez a beidegződés kering a terembe.
Abba bele se gondolnak hogy elegem van a reggeli piritosból edzés közben, vagy a tityi totyi hokibot zenékből amit a rádiókban tolnak.
Ki milyen zenét hallgat edzés közben?
Nekem a tiesto power mix futás közben az utolsó kilométernél.
Dodó
Számomra mindig más és más zene a favorit... Jelenleg Roger Sanchez vagy a Pacha Classics pörög a fülemben, ám a Prodigy mindig jöhet.

Válasz idézettel
Régi 2009-06-20, 20:50
ToZo logója
ToZo ToZo offline
XtraAdmin

Belépés dátuma: 2007 Oct
Hely: Hungary,1031 Budapest
Kor: 33
Üzenet: 2,015
Blog bejegyzések: 76
ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van
Küljd Skype üzenetet ToZo részére

Jó arc vagy Denzon!

Válasz idézettel
Régi 2009-06-29, 14:02
dodó dodó offline
Tozo.hu felhasználó

Belépés dátuma: 2008 Jan
Kor: 26
Üzenet: 75
Szavazó érték:: 3
dodó  kiváló úton jár!!!!

Prodigy azért sokat populárisodott az elmult években a kezdetekhez képest. Mondjuk nem vagyok szakértő csak ez jött le az összehasonlításokból /videoklipek terén / ami fen van a youtub oldalon. De még így is beteges a szó szórós értelmében
Üdv Dodó
Válasz idézettel
Régi 2009-09-09, 18:04
dodó dodó offline
Tozo.hu felhasználó

Üdv. Egy kicsit antimotivált lettem vajon menyire játszik fontos szerepet a család abban, hogy egy átlagos vagy egy kicsit jobb fizikumot érhesek el. Legutobbi vitám: Minek esszel annyit nem fogok minden nap főzni. /Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy van egy kislányunk, tehát nincsen sok ideje./ Neked is legyen annyi elég mint másnak. A kollegáim /2 szendvics meg egy szelet pizza, vagy valami hasonlóan tartalmas./ ja és vannak vagy 75 kg- ok. Erre én akor majd fözők magamnak. Jó sz@r lett a rizs, tapad mint az állat de megettem, és 2 napra csináltam meg az adagot, nem nagy tudomány. Ezek melett ne streszelj, csináld a munkád, legyél jó apa, otthon is van munka dögivel, és ha neki van valami gondja /általában csak az van/ segítsél megoldani vagy csak meghallgatni. Soha nem fogom megérteni a nöket ahogy a gyürű az újukra kerül meghülyülnek. Tisztelet a kivételnek.
Üdv Dodó.
Válasz idézettel
Régi 2010-06-09, 14:38
dodó dodó offline
Tozo.hu felhasználó

Nahh újra itt. Sok víz lefolyt a Dunán mióta utoljára jelentkeztem. A meló nem lett kevesebb de a család tönkre ment. Ami segített átvészelni nem volt más mint a sport. Újult erővel nincs más hátra csak az edzés.
Üdv Dodó.
Válasz idézettel
Régi 2010-06-09, 16:06
ToZo logója
ToZo ToZo offline
XtraAdmin

Belépés dátuma: 2007 Oct
Hely: Hungary,1031 Budapest
Kor: 33
Üzenet: 2,015
Blog bejegyzések: 76
ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van ToZo Hírneve a hírhedteken is túl van
Küljd Skype üzenetet ToZo részére

Idézet:
Eredeti szerző dodó Üzenet megjelenítése
Nahh újra itt. Sok víz lefolyt a Dunán mióta utoljára jelentkeztem. A meló nem lett kevesebb de a család tönkre ment. Ami segített átvészelni nem volt más mint a sport. Újult erővel nincs más hátra csak az edzés.
Üdv Dodó.
Gratulálok a végeredményhez
Kitartást az edzésekhez!Látod ez az,amiben sohasem fogsz csalódni,a súlyok mindig melletted maradnak.

Válasz idézettel
Régi 2010-06-09, 22:34
dodó dodó offline
Tozo.hu felhasználó

Idézet:
Eredeti szerző ToZo Üzenet megjelenítése
Gratulálok a végeredményhez
Kitartást az edzésekhez!Látod ez az,amiben sohasem fogsz csalódni,a súlyok mindig melletted maradnak.
Nehéz úgy megélni, főleg ha edzések eredményi sem jönnek úgy ahogy szeretnéd, hogy ne érezd magad totális kudarcnak.
Üdv Dodó
Válasz idézettel
Válasz

Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát

Téma lehetőségei
Megjelenítési módok

Üzenetküldés szabályai
Nem nyithatsz új témát
Nem szólhatsz hozzá
Nem csatolhatsz
Nem szerkesztheted üzenetedet

[IMG] kód Be
HTML kód Ki
Fórum ugrás

dreamtan

Minden időpont GMT +1 alapján jelenik meg. A pontos idő 15:53.

bleep