|
|||||||
| Regisztráció | Blogok | Súgó | Tagjaink | Mai üzenetek | Keresés | Mai üzenetek | Jelöld a fórumokat olvasottnak |
| VILÁGJÁRÓ Kirándulások, szállodák, élmények, Különleges helyek, építmények, utazási beszámolókról olvashatsz |
![]() |
|
|
Téma lehetőségei | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Velencei karnevál
Lassan itt a karneválok ideje, köztük a híres velencei karnevál forgataga is újra megindul.
Voltatok már ott? Mit tudtok Velencéről?
|
|||
|
|||
|
válasz: Velencei karnevál
Még nem voltam, de szeretnék ottlenni a karneváli forgatagban.
Te voltál ? |
|
|
|||
|
|||
|
Azt hallottam, hogy még a nyári meleg előtt kell menni, ha valaki a szerelmesek városát szeretné látni, mert ,akkor még elviselhető a tömeg és a csatornákszaga.Igaz az építészeti csodák,szépségek akkor is lenyűgözik az odalátogatókat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ancika, hisz tudod, hogy voltam.
Nagyon jól éreztem magam, mindekét esetben. Igazi forgatag. Én mindenkinek ajánlanám, hogy ameddig tudja addig nézze meg, mert a globális felmelegedés miatt elsüllyed egész Velence előbb vagy utóbb.
|
||||
|
||||
|
Kétszer voltam Velencében, abból egy volt karnevál. Nekem picit sok volt az ember a karneválon
és valahogy a helyiek is mintha feszültebbek lettek volna...Az első alkalom nekem jobban tetszett, de legalább láttam olyat is !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Nagy élmény volt a városi forgatag nyáron.
Bibioneból mentünk át hajóval. Nagy volt a tömeg. olyan érzésem volt itt az egész világ . Galambokat etettem, zenét hallgattam és nézelődtem, Elvarázsolt a város. Sikerült eltévednünk, de sikerült szegényes olasz tudással segítségfet kérni , és a hajónkhoz visszaérni. Az épületek , a gondolák, a csatornák ,no és a tenger lenyűgözött. Annyira a videózásba belefeledkeztem, hogy könnyebb lettem egy napszemüveggel, de nem bántam, Az élmények voltak fontosak , és az egy életre szólnak. Utoljára Anci módosította 2009-09-12, 18:53-kor. |
![]() |
| Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát | |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|